ΕΣΠΑ
Τηλ. Επικοινωνιας26515 53005

CONSTRUCTION


23,90
Κωδικός: CBconstruction
Construction πακέτο παιδικού party

Σε απόθεμα
1-3 εργάσιμες ημέρες

Πακέτο Παιδικού Πάρτυ με Θέμα Construction

Δημιουργήστε το τέλειο παιδικό πάρτυ με θέμα την κατασκευή με το πλήρες πακέτο μας! Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη μέρα αξέχαστη και γεμάτη χαρά για τους μικρούς σας οικοδόμους.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Μπάνερ "Happy Birthday" με θέμα Construction: Αποτελείται από 13 γράμματα μεγέθους 13*18 cm το καθένα, διακοσμημένα με χαρούμενα σχέδια κατασκευών.
  • 24 Μπαλόνια: Σε χρώματα κίτρινο, μαύρο και πορτοκαλί , διαμέτρου 25 cm, για να γεμίσουν το χώρο με χρώμα και ζωντάνια.
  • 2 Μπαλόνια Φοιλ σε Σχήμα Φορτηγού: Με διαστάσεις 25*20 cm, που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς καλεσμένους και θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στο πάρτυ.
  • 1 Αφίσα "Happy Birthday": Μεγάλη αφίσα με διαστάσεις 69*67 cm, ιδανική για να διακοσμήσετε τον κεντρικό χώρο του πάρτυ και να δημιουργήσετε το τέλειο φόντο για φωτογραφίες.

Ετοιμαστείτε να κατασκευάσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις με το πακέτο μας! Ιδανικό για αγόρια και κορίτσια που αγαπούν τις περιπέτειες και τις δημιουργίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε το πάρτυ των ονείρων τους πραγματικότητα!