ΕΣΠΑ
Τηλ. Επικοινωνιας26515 53005

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ


23,90
Κωδικός: CBdinosaur
Δεινόσαυρος πακέτο παιδικού party

Σε απόθεμα
1-3 εργάσιμες ημέρες

Πακέτο Παιδικού Πάρτυ με Θέμα Δεινόσαυρο

Δημιουργήστε την απόλυτη εμπειρία για το παιδικό σας πάρτυ με το εκπληκτικό πακέτο δεινοσαύρων! Το πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τη γιορτή αξέχαστη για τους μικρούς σας καλεσμένους.

Περιεχόμενα Πακέτου:

  • Foil Μπαλόνι "Happy Birthday": Εντυπωσιακό μπαλόνι με διάσταση 130*28 cm για να δώσει μια λαμπερή πινελιά στη διακόσμηση.
  • 60+ Μπαλόνια: Διάφορα μεγέθη 30cm, 25cm και 12cm σε πανέμορφα χρώματα: γαλάζιο, φυτρί, μέντα, πράσινο και χρυσό. Δημιουργήστε συνδυασμούς που θα εντυπωσιάσουν.
  • 1 Foil Δεινόσαυρος: Ειδικό μπαλόνι με διάσταση 30*30 cm που θα κεντρίσει την προσοχή των παιδιών και θα τα μεταφέρει σε μια προϊστορική εποχή γεμάτη φαντασία.
  • 1 Χρυσή Κουρτίνα: Μήκους 10*90 cm, ιδανική για να δώσει λάμψη και πολυτέλεια στη διακόσμηση του πάρτυ σας.

Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μια μαγική ατμόσφαιρα με θέμα τους δεινόσαυρους, γεμάτη χρώμα και ζωντάνια. Εύκολο στην τοποθέτηση και ιδανικό για πάρτυ γενεθλίων, αλλά και για κάθε είδους παιδική εκδήλωση.

Με το πακέτο παιδικού πάρτυ με θέμα δεινόσαυρο, το παιδί σας και οι φίλοι του θα ζήσουν μια αξέχαστη περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη!