ΕΣΠΑ
Τηλ. Επικοινωνιας26515 53005

ΖΟΥΓΚΛΑ


23,90
Κωδικός: CBjungle
Ζούγκλα πακέτο παιδικού party

Σε απόθεμα
1-3 εργάσιμες ημέρες

Πακέτο Παιδικού Πάρτι με Θέμα Ζούγκλα

 

Καλώς ήρθατε στην περιπέτεια της ζούγκλας! Ετοιμάστε το πιο διασκεδαστικό και ζωντανό παιδικό πάρτι με το ολοκληρωμένο πακέτο διακόσμησης με θέμα τη ζούγκλα. Το πακέτο περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον χώρο σας σε μια πραγματική ζούγκλα γεμάτη χρώματα και ζωάκια που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

 

Το πακέτο περιλαμβάνει:

 

  • 69+ μπαλόνια σε διάφορα μεγέθη (30cm, 25cm, 12cm) και χρώματα (μπορντό, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο και κυπαρισσί) για να δώσετε έναν πολύχρωμο και ζωντανό τόνο στον χώρο.
  • 1 φοιλ λιοντάρι (30*30cm), ο βασιλιάς της ζούγκλας που θα κυριαρχήσει στη διακόσμηση.
  • Φοιλ ζέβρα, τίγρης, μαϊμού και καμηλοπάρδαλη (40*30cm), τα πιο αγαπημένα ζωάκια της ζούγκλας που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά με την παρουσία τους.
  • Set 10 μπαλόνια animal print (40cm), για να προσθέσετε επιπλέον πινελιές ζούγκλας και άγριας ομορφιάς στο πάρτι σας.

Δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεμάτες γέλιο και χαρά, προσφέροντας στα παιδιά ένα μοναδικό πάρτι με θέμα τη ζούγκλα. Η διακόσμηση είναι εύκολη και διασκεδαστική με αυτό το πλήρες πακέτο, που θα κάνει την οργάνωση του πάρτι σας παιχνίδι!

 


Κάντε το πάρτι σας να ξεχωρίσει και δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να ζήσουν την μαγεία της ζούγκλας με αυτό το απίθανο πακέτο διακόσμησης!